ma:
holnap:
Irinyi János

Irinyi János

Üdvözöljük Létavértes város közigazgatási portálján
Labdarúgás

A Létavértes Lakosságáért SC ’97 Egyesület labdarúgó szakosztálya már készül a tavaszi rajtra.
A serdülők Szatmári Róbert edző irányításával hétfőn és szerdán 17 órától 19 óráig, az ifjúsági- és felnőtt csapat tagjai kedden és csütörtökön Csató Tibor, illetve Kontor Gábor irányításával 18 órától - 20 óráig tartják edzéseiket a városi Sportcentrumban.
Mindhárom csapatba várják új játékosok jelentkezését!
A Bozsik programban szereplő gyerekek februártól kezdik el a munkát. Ennek időpontjáról a gyerekeknek értesítést fognak küldeni.
 
A sportegyesület vezetősége ezúton is tájékoztatja a sportcentrum látogatóit és a lakosságot, hogy az értékek védelme érdekében 8 db kamerát szereltek fel a pályákon és az épületekben.
Árva Barna, egyesület elnöke

A labdarúgó bajnokságok negyede eltelt, csapataink a várakozásoknak megfelelően szerepelnek.

 

FOTÓK: MAGÁNARCHÍVUM

Az ifi és felnőtt labdarúgó csapat

Ifjúsági és serdülő korosztályosaink pontveszteség nélkül vezetik a tabellát. Felnőtt csapatunk egy váratlan vereség után egyelőre lecsúszott a képzeletbeli dobogóról. ((2020. október -TB)


 

 
Labdarúgó szakosztályunkban elkezdődtek az edzések a Sportcentrumban.
A serdülő csapatba minden szerdán 17 órától várjuk a 2005, 2006 és 2007. évben születettek jelentkezését. Edző: Szatmári Róbert.
Az U19 csapatba minden kedden 18 órától várjuk a 2000., 2001., 2002., 2003. és 2004. évben születettek jelentkezését. Edző: Csató Tibor.
Felnőtt csapatunk minden csütörtökön 18 órától edz Kontor Gábor irányításával..
 
Az U7, U9, U11, U13 Bozsik csapataink május 29-én, pénteken kezdik az edzéseket. Edzők: Szatmári Róbert, Árva Barna. Várjuk azoknak gyermekeknek a jelentkezését is, akik ezekben a korosztályokban nem voltak leigazolva.

Árva Barna SC elnöke

A városnapon került sor a 2018/2019. évi bajnokságban dobogós helyen végzett csapataink érmeinek átadására.
A női kézilabda csapat tagjai arany, a felnőtt labdarúgók és az U-16. korosztályos serdülő labdarugó csapatok pedig bronzérmet vehettek át Tasi Sándortól a Megyei Közgyűlés alelnökétől és Menyhárt Károly polgármestertől.


A megyei labdarúgó bajnokság felnőtt és ifjúsági csapatai számára befejeződött a bajnokság. A rájátszásban a középmezőnyben végzett mindkét alakulat. Az alapszakaszban dobogón végzett felnőtt csapat számára az érmek, a serdülő és kézilabda csapattal közösen a városnapon kerültek átadásra.Felnőtt és ifjúsági csapataink számára véget ért az alapszakasz, és mivel a felnőtt korosztály a harmadik helyen zárta a megmérettetést, ezért mindkét csapat a felsőházba került. (2019.04.)Felnőtt focistáink a Földes elleni győzelem után
U.-15 korosztályos labdarúgóink a DEAC elleni Futsal mérkőzésével elkezdődött az egy hónapon át tartó Megyei Utánpótlás Futsal Bajnokság.


U.-15 Labdarúgóink a DEAC, DVSC és Derecske hasonló korosztályú játékosaival közös képen. 
. U-13. csapatunk, Szatmári Róbert irányításával